GenelKıbrısManşet

Töre: Biz bu düştüğümüz durumu şikâyet edecek sitem edecek merci bile bulamıyoruz

İş insanı Tuygun Töre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün saat 14.45 sıralarında randımanda çalıştıkları esnada birden elektriklerin kesildiğini belirterek, acil üretim işlerinin verdiği sıkıntı ve stres ile telefonla, KIB-TEK kurumunu aradığını ve 13 sıra numarası ile telefonda beklediğini ifade etti.

İş insanı Tuygun Töre, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bugün saat 14.45 sıralarında randımanda çalıştıkları esnada birden elektriklerin kesildiğini belirterek, acil üretim işlerinin verdiği sıkıntı ve stres ile telefonla, KIB-TEK kurumunu aradığını ve 13 sıra numarası ile telefonda beklediğini ifade etti. 

Töre, telefonda beklemeye devam ederse en az 45 dakika civarında yanıt alacağını bildiğini ve bu yüzden tanıdık birilerini bularak kendisine yardımcı olmalarının derdiyle çevresini aramaya başladığını ifade ederkeni Elektrik Arıza ekibinin bu gece grev yapıyormuş ve kısıtlı personelle çalıştıklarını öğrendiğini belirtti. 

Töre, kimsenin hak aramasına bir şey söylemediklerini belirterek, “Ama bizde bu kuruma her ay ÇOK ZOR Ülke Şartlarına RAĞMEN onbinlerce lira ödüyoruz ve Üreterek var olma mücadelesi veriyoruz. Biz bu düştüğümüz durumu şikayet edecek sitem edecek merci bile bulamıyoruz.. Zaten şikayet edecek birini bulduğumuzda, biz mi dedik üretici olasın diyen Bakan da oldu, benim dönemimden önce de böyleydi diyen Müdür de gördük çok şükür. Reva mı bu..” ifadelerini kullandı. 

İş İnsanı Tuygun Töre’nin paylaşımının tamamı şu şekilde: 

“REVA’mı bu bize ! 

Haftanın 5 günü 24 saat Fabrika çalıştırıyorum, üretim yapıyorum. 

Üretimimin en önemli gideri ve bacağı “ELEKTRİK” 

Bugün saat 14.45 civarında, tabiri caizse harıl harıl tam randımanda çalışıyorken birden elektrik kesildi.  

Komşuya baktım elektriği var, yine ne oldu allahım dedim kendi kendime ! 

Çok şükür ödeme geriliğimiz filan da yok, belli ki “Elektrik arıza” oldu. 

Bazen olur böyle şeyler, sanayi de iş yapıyorsun sonuçta, yaşanmış tecrübelerimiz var ,çok da sinirlenmeden biraz üzüntüyle ne yapmalı diye düşündüm.. 

Çok da işimiz var (Acil Üretim) ; bunun verdiği Sıkıntı ve Stres ile telefona sarıldım, Kurumu (kıbtek) aradım; bekleme sırası 13 (telefonda beklersem minimum 45 dakika sonra Alo sesini duyacağım biliyorum , tecrübe ile sabit) 

Haliyle tanıdık birilerini bulalım derdimizi anlatalım yardımcı olsunlar diye telaşla sağı solu aramaya başladım, öğrendim ki Elektrik Arıza ekibi bu gece GREV yapıyormuş ve kısıtlı personel ile çalışıyorlarmış.  

Muhtemelen gelemeyecekler diye bir öngörü ile görüşmelerimi tamamladım. 

Emeğe saygım sonsuz, Grev haktır eyvallah. 

Kimsenin Hakkını aramasına da bişey diyemem. 

Ama bizde bu kuruma her ay ÇOK ZOR Ülke Şartlarına RAĞMEN onbinlerce lira ödüyoruz ve Üreterek var olma mücadelesi veriyoruz. 

-Biz bu düştüğümüz durumu şikayet edecek sitem edecek merci bile bulamıyoruz.. 

Zaten şikayet edecek birini bulduğumuzda, biz mi dedik üretici olasın diyen Bakan da oldu, benim dönemimden önce de böyleydi diyen Müdür de gördük çok şükür. 

Reva mı bu..” 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu