KıbrısManşetSiyasetToplum

Törehan: “O koltuğa tek başıma değil, halkımla birlikte oturacağım”

UBP’nin Değirmenlik-Akıncılar Belediye Başkan adayı Ebru Törehan, bütün planların hazır olduğunu belirterek, “26 Aralık’ta Değirmenlik-Akıncılar halkı kazanmış olacak” dedi

UBP’nin Değirmenlik-Akıncılar Belediye Başkan adayı Ebru Törehan, bütün planların hazır olduğunu belirterek, “26 Aralık’ta Değirmenlik-Akıncılar halkı kazanmış olacak” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEM KAPI KAPI DOLAŞMAYACAĞIM”

Törehan, “Yerel yönetimlerde ayrım yapamazsınız. Dil, din, ırk veya parti ayrımı kesinlikle yapılmamalıdır” dedi. Törehan, “Ben çok iyi bir belediye başkanı olacağım ve önümüzdeki dönem kapı kapı dolaşmayacağım. Çünkü yapacağım projeleri halk zaten görecek” ifadelerini kullandı.

“SIFIR ATIĞA ULAŞMIŞ İLK BELEDİYE OLACAĞIZ”

Projelerine ilişkin açıklamalarda bulunan Törehan, bölgenin tüm imkânlarından yararlanacağını ve ilk önce küçük esnafın harekete geçirileceğini söyledi. Sosyal Konut Projeleri’nin hazır olduğunu ve gerekli tüm çalışmaların yapıldığını aktaran Törehan, Sıfır Atık Projesi’yle birlikte KKTC’de ilk defa bir belediyenin sıfır atığa ulaşacağını belirtti.  Törehan, “Sağlıkla Kal Projemiz yine ülkemizde ilk olacak. 26 Aralık’tan sonra kısa bir süre içerisinde bunu da hayata geçireceğiz” diye konuştu.

“CİDDİ BİR İSTİHDAM YARATABİLMEK İÇİN KENDİME 2 YIL SÜRE VERDİM”

Ebru Törehan, “Gençler iş imkânı istiyor. Dolayısıyla istihdam yaratacak yeni projeler çok önemli. Ciddi bir istihdam alanı yaratabilmek için ben kendime 2 yıl gibi bir süre verdim. Bölgedeki iş imkanlarını artıracak projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz” diye konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu