KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Trafik denetimlerinde uyuşturucu madde ile yakalandılar

Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik Operasyonu kapsamında, polis tarafından kontrol maksatlı durdurulan A.Y.(E-34)’nin kullanımındaki ve F.Ç.(E-26)’nin yolcu olarak bulunduğu araçta yapılan aramada, yaklaşık 200 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, öğütücü, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara ve bir adet kanunsuz bıçak bulundu

Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik Operasyonu kapsamında, polis tarafından kontrol maksatlı durdurulan A.Y.(E-34)’nin kullanımındaki ve F.Ç.(E-26)’nin yolcu olarak bulunduğu araçta yapılan aramada, yaklaşık 200 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, öğütücü, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara ve bir adet kanunsuz bıçak bulunarak emare olarak alındı. A.Y. ve F.Ç .tutuklandı.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan resmi açıklama:

“21.01.2023 tarihinde, saat 22:00 sıralarında, Girne’de Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde, gerçekleştirilen Asayiş ve Trafik Operasyonu kapsamında, polis tarafından kontrol maksatlı durdurulan A.Y.(E-34)’nin kullanımındaki ve F.Ç.(E-26)’nin yolcu olarak bulunduğu araçta yapılan aramada, tasarruflarında yaklaşık 200 miligram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, öğütücü, içerisinde uyuşturucu madde olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara ve bir adet kanunsuz bıçak bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu