KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Trafik ışıklarına çarpıp kaçtı

Polis Basın Subaylığı, Lefkoşa’da Saray Önü sokak üzerinde, kimliği meçhul sürücü yönetimindeki araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, yol üzerinde bulunan Ledra palace trafik ışıklarına geldiğinde, dikkatsizliği sonucu aracının sol dikiz aynası ile trafik Işıkları direğine çarpıp kaçtığını açıkladı. Yapılan soruşturma sonunda kazayı Seyhan Nur’un yaptığı tespit edildi.

Polis Basın Subaylığı’nın kaza ile ilgili resmi açıklaması:

“19.05.2023 tarihinde, saat 08:30 sıralarında, Lefkoşa’da Saray Önü sokak üzerinde, kimliği meçhul sürücü yönetimindeki meçhul plakalı araç ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada, yol üzerinde bulunan Ledra palace trafik ışıklarına geldiğinde, dikkatsizliği sonucu aracının sol dikiz aynası ile trafik Işıkları direğine çarpıp olay yerinde durmayarak ayrılmıştır.
Kaza ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada kapsamında, kazaya methaldar aracın UD 316 plakalı kamyonet araç olduğu ve sürücüsünün ise Seyhan NUR (E-47) olduğu tespit edilmiş olup, bahse konu şahıs aleyhinde yasal işlem başlatılmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu