KıbrısManşetToplum

Trafikte darp: Husumetli oldukları kişinin arabasına çarpıp, darp edip aracı taşladılar!

İskele’de daha önceden arkadaşlarını darp eden kişileri trafikte sıkıştırıp araçlarına kasten çarptıktan sonra, olay yerinden aldıkları taşları da aracın sol ön kapı camı ile tavanına vurup kırarak hasara uğratan kişiler tutuklandı.

Olay sonucu 6 kişi tutuklandı, şahıslar tutuklanmış olup çıkarıldıkları İskele Kaza Mahkemesi’nde, aleyhlerinde 3 gün tutukluluk emri verildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan konu ile ilgili yapılan açıklama:
“05.01.2024 tarihinde, saat 01:30 sıralarında, İskele’de, M.Ç.(E-22)’nin kullanımındaki ve A.Ç.(E-20) ile O.Ş.(E-20)’nin yolcu olarak bulunduğu araç ile ve ayrıca H.E.A.(E-19)’nın kullanımındaki ve S.A.(E-20)’nın yolcu olarak bulunduğu başka bir araç ile, daha önceden arkadaşları S.A.’yı ciddi şekilde darp edip vahim zarara uğrattıkları gerekçesiyle, kullanımlarındaki bahse konu iki araç ile M.B.(E-23)’nin kullanımındaki başka bir aracı sıkıştırıp aracın sağ ve sol ön kısımlarına kasten çarptıktan sonra, olay yerinden aldıkları taşları da kasten aracın sol ön kapı camı ile tavanına vurup kırarak hasara uğratmışlardır.

Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup çıkarıldıkları İskele Kaza Mahkemesi’nde, aleyhlerinde 3 gün tutukluluk emri temin edilmiştir. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu