KıbrısManşet

Trafikte ‘uyuşturucu madde kullanımına’ büyük cezalar geliyor!

Trafikte uyuşturucu madde kullanımına büyük cezalar geliyor… Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, trafikte alkol de olduğu gibi uyuşturucu madde kullanımına da ciddi cezaların yolda olduğunu söyledi

Trafikte uyuşturucu madde kullanımına büyük cezalar geliyor… Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, Trafikte alkol de olduğu gibi uyuşturucuda da ciddi cezaların yolda olduğunu, bu konuda önemli bir adım atılacağını söyledi.

Trafik konusunda geçtiğimiz yıllarda çok şey yapıldığını anlatan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı müsteşarı Kemal Bağzıbağlı, trafik güvenliği konusunda ‘hemen sonuç almanın’ mümkün olmadığını söyledi.

“Mevzuata uygun cezalar veriliyor mu? Bu da sorgulanmalı” diyen Bağzıbağlı, trafikte birinci oyuncunun şoför olduğunu, yasalarımızda ciddi, caydırıcı cezaların bulunduğunu söyledi.

Trafikte alkol de olduğu gibi uyuşturucuda da ciddi cezaların yolda olduğunu ifade eden müsteşar Bağzıbağlı, bu konuda önemli bir adım atılacağını söyledi

Kaynak: Kıbrıs Postası

Diğer Haberler

Başa dön tuşu