GenelKıbrısManşet

Triatlet Kemal Elektrikçi’ye bisiklet sürerken araba çarptı

Ülkemizin başarılı triatleti Kemal Elektrikçi, bu sabah bisiklet sürerken araba çarpması sonucu hastanelik oldu.

Ülkemizin başarılı triatleti Kemal Elektrikçi, bu sabah bisiklet sürerken araba çarpması sonucu hastanelik oldu.

Ülkemizde ve Türkiye’de birçok birincilikleri ve başarıları bulunan Ares Spor Kulübü triatlon sporcusu Kemal Elektrikçi bu sabah bisiklet antrenmanı yaparken Hamitköy yakınlarında kaza geçirdi.

Yol kenarında bisiklet sürerken arkadan gelen van tipi aracın çarpması sonucu yere düştü ve ciddi şekilde yaralandı.

Çarpan araç sürücüsünün ambulans çağırdığı ve hastaneye kaldırılan Kemal Elektrikçi şu anda Lefkoşa Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi acil serviste müşahede altında tutuluyor.

Tomografi çekilecek olan Elektrikçi’nin kol ve kalça kemiklerinden ağrıları bulunuyor. Kaburga kemiğinde kırık ve dalakta yırtık olduğu tespit edilen Kemal yaklaşık 3 ay spordan uzak kalacak.

Polis Basın Subaylığı’nın açıklaması şöyle:

11.06.2022 tarihinde, saat 06:30 sıralarında, Lefkoşa kuzey çevre yolunun Hamitköy Çemberi ile Taşkent çemberi arasında, İsmail GÖK (E-20), yönetimindeki ED 912 plakalı van araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu yolun solunda aynı istikamete doğru bisikleti ile seyreden Kemal Elektrikçi (E-30) kullanımındaki bisiklete çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan bisiklet sürücüsü Kemal Elektrikçi kaldırıldığı Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu