KıbrısManşetToplum

Tufan Erhürman: “Sapır sapır dökülen bir yönetim”

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Ercan’da, şehit Pilot Binbaşı Fehmi Ercan'ın biyografisini içeren İngilizce tanıtım levhasındaki hataların gündeme gelmesinin ardın açıklama yaparak, yönetimi eleştirdi. Erhürman, “Neresinden tutsan elinde kalıyor! Evlere şenlik! Sapır sapır dökülen bir ‘yönetim’! Keşke mesele bunlardan ibaret olsa!..” ifadelerini kullandı

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Ercan Havalimanı’nın yeni terminal binasına asılan ve şehit Pilot Binbaşı Fehmi Ercan’ın özgeçmişini içeren İngilizce levhadaki hatalara tepki gösterdi, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Erhürman’ın paylaşımı şu şekilde:
“Piyango bileti hatası, Meclis’in bahçesinde heykel hatası, şimdi de Ercan’da, özgeçmişte “İngilizce hatası”… Türkçesi tamammış gibi!
Neyse ki “yetkililer” yüreklerimizi ferahlatan bir “sıcak gelişme” bildirdi: “Sayın Başbakanın müdahalesi ile Ercan Havalimanındaki hatalı özgeçmiş yazısı kapatılmıştır”… Kapatılmış! Koskoca Başbakan müdahale etmiş! Daha ne olsun!
Neresinden tutsan elinde kalıyor! Evlere şenlik! Sapır sapır dökülen bir “yönetim”! Keşke mesele bunlardan ibaret olsa!..”

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu