Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSiyaset

Tüketici Örgütleri Konfederasyonu Başkanı Işık, hükümeti gerekli önlemleri almaya çağırdı

Tüketici Örgütleri Konfederasyon Başkanı Hasan Y. Işık, Türk Lirası’nın değer kaybının neden olduğu mağduriyetlerin giderilmesi için hükümeti gerekli önlemleri almaya çağırdı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Tüketici Örgütleri Konfederasyon Başkanı Hasan Y. Işık, Türk Lirası’nın değer kaybının neden olduğu mağduriyetlerin giderilmesi için hükümeti gerekli önlemleri almaya çağırdı.  

Işık, yazılı açıklamasında, dövizin yükselişinden ötürü halkın fakirleştiğini; döviz borçları, okul harçları ve kiraların ödenemeyecek duruma geldiğini; çaresizlik içerisinde ekonomik faaliyetlerin ve sosyal yaşamların felç olduğuna işaret etti.  

Hasan Yılmaz Işık, hükümete, Anayasa’nın verdiği yetkiler ışığında enflasyonla gelen sorunları çözmesi ve başta tüketiciler esnaf ve iş adamlarını koruyacak önlemleri acil olarak alması çağrısında bulundu. 

(L.G.) 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu