FutbolKıbrısManşetSpor

Tunalı: Başka Çetinkaya yok

Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Ceran Tunalı, günübirlik başarılar değil şampiyonluklar yaşamak için çalıştıklarını söyledi

Çetinkaya Türk Spor Kulübü Başkanı Ceran Tunalı, günübirlik başarılar değil şampiyonluklar yaşamak için çalıştıklarını söyledi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tunalı, Çetinkaya’yı eski günlerine döndürmek için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini ifade etti.

Ceran Tunalı’nın paylaşımı şu şekilde:
“Çetinkaya olarak 2021-2022 futbol sezonunu hayırlısı ile bugün yeni transferlerimizin de katılımı ile resmen açtık. Yeni sezon öncesinde hedeflediğimiz başarıyı yakalamak için çok çalışmamız gerektiği bilinciyle hareket etmekteyiz. Çetinkaya’nın hedefleri hiçbir zaman bitmeyecektir.

Çetinkaya olarak biz günübirlik başarılar elde etmek için değil şampiyonluklar yaşamak için çalışmalarımızı bu yönde yapmaktayız. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım özlediğimiz, hayal ettiğimiz Çetinkaya’yı eski günlerine döndürebilmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 2021-2022 sezonunda Süper Lig, Birinci Lig ve BTM’de mücadele edecek olan bütün takımlarımıza başarılar dilerim. Başka Çetinkaya yoktur, yola devam”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu