KıbrısManşetSiyaset

Tunalı: Yalnızca Kutlu Adalı değil, tüm faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması gerekiyor

Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili yaşanan gelişmeler konusunda GIYNIK Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı, “25 yıl geçti, Meclis keşke bu konuda geçmiş 25 yıl içinde daha ileriye gitmiş olsaydı” dedi


Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili yaşanan gelişmeler konusunda GIYNIK Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı, “25 yıl geçti, Meclis keşke bu konuda geçmiş 25 yıl içinde daha ileriye gitmiş olsaydı” dedi.

“Kutlu Adalı cinayeti konusu 25 yılda çok az konuşuldu çok az gündeme geldi. Meclis’in gündemine de geldi, konuşuldu ama ileriye gitmedi” ifadelerini kullanan Tunalı, yalnızca Kutlu Adalı değil tüm faili meçhul cinayetlerin aydınlatılması gerektiği görüşünü savundu.

Tözün Tunalı, “Şuan ki muhalefet de soruşturmanın açılmasını, konunun üzerine gidilip derinleştirilmesini ve ileriye gidilmesini istiyor. Kimlerin suça karıştığının ortaya çıkması isteniyor. Elbette bizde DP olarak faili meçhul tüm cinayetlerin aydınlatılmasını istiyoruz. Ama Meclis keşke bu konuda geçmiş 25 yıl içinde daha ileriye gitmiş olsaydı” şeklinde konuştu.

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı konuşmasına şöyle devam etti;

“Popülist yaklaşımlar sergiliyorlar… Benimde gönlümde olan kim yaptıysa yarın bulunsun. Yalnızca Kutlu Adalı ile ilgili değil, diğer olaylarında sorumluları bulunsun.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu