KıbrısManşet

‘Turist’ voyvodalar elini kolunu sallayarak geziyor

Esentepe’de gündüz vakti, ülkemizde yasal izinle ikamet eden M.D. isimli yabancı uyruklu şahsı ciddi şekilde darp eden 2 kişi elini, kolunu sallayarak dışarda dolaşmaya devam ediyor

Esentepe’de gündüz vakti, ülkemizde yasal izinle ikamet eden M.D. isimli yabancı uyruklu şahsa saldırarak öldüresiyle darp eden 2 kişi elini, kolunu sallayarak dışarda dolaşmaya devam ediyor.

Güvenilir kaynaklardan GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan bilgiye göre, ülkede turist vizesiyle bulunan Antony Mathew Harrison ve Frederick Joseph James Alfred Connoly isimli yabancı uyruklu iki şahıs, bilinmeyen bir nedenden ötürü M.D.’yi güpegündüz sokak ortasında öldüresiyle darp edip kaşının yarılmasına neden oldu.

Kaşına dikiş atılan ve hastaneden darp raporu alan M.D. Esentepe Polis Karakolu’na giderek iki şahıs hakkında şikâyetçi olurken, söz konusu iki şahsın dava okunarak serbest bırakıldığı ve tutuklanmadığı öğrenildi. Ülkemizde yasal statüsü olan ve Kuzey Kıbrıs’ta ikamet eden yabancı uyruklu bir şahsın, güpegündüz ülkede turist olarak bulunan 2 şahıs tarafından darp edilmesi ve konunun üzerinin polis tarafından kapatılması ciddi tepkiye neden oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu