KıbrısManşetSiyaset

Turizmcilerin gözü, kulağı Bakanlar Kurulu’nda!

Turizm Emekçileri İnisiyatifi Sözcüsü Fuat Neşe, gündemde olan hiçbir eylem organizasyonuyla birlikte hareket etmediklerini vurgulayarak, Bakanlar Kurulu'ndan bugün çıkacak sonucu beklediklerini duyurdu

Turizm Emekçileri İnisiyatifi Sözcüsü Fuat Neşe, gündemde olan hiçbir eylem organizasyonuyla birlikte hareket etmediklerini vurgulayarak, Bakanlar Kurulu’ndan bugün çıkacak sonucu beklediklerini duyurdu.

Neşe, açıklamasında şunları kaydetti:

” Son günlerde yaşanan gelişmeler neticesinde Turizm Emekçileri İnisiyatifi olarak bir açıklama yapma mecburiyeti ortaya çıkmıştır.

Gün içerisinde yapmış olduğumuz toplantı sonucunda Turizm Emekçilerinin ötekileştirildiği ve sürece olumsuzluk yaşatacak hiçbir oluşumun beklentilerine alet olmayacağımız kararında mutabık kalınmıştır.

Gündemde olan hiçbir organizasyonla birlikte hareket etmediğimizi, daha önceki yaptığımız bildirim doğrultusunda eylem hakkımız saklı kalmak suretiyle 2 Nisan 2021 tarihinde yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısından çıkacak kararları beklediğimizi kamuoyuna bildiriyoruz.

Turizm Emekçileri olarak her bireyin şahsi görüşüne saygı duyan bir oluşum olduğumuzdan dolayı bireysel yapılacak destekler kişilerin kendi sorumluluğundadır ve oluşumumuzla alakalı değildir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu