FutbolKıbrısManşetSpor

Türk Ocağı siftah etti: 1-0

Türk Ocağı ilk puanlarını  toplarken China Bazaar Gençlik Gücü de 3 da kaldı.

TÜRK OCAĞI SİFTAH ETTİ: 1-0: AKSA Süper Lig’e kötü giren ve ilk iki haftada puan alamayan Türk Ocağı, 3’üncü haftada Türk Ocağı,nü konuk ettiği karşılaşmada rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanla tanıştı. Maçta tek gol 37’nci dakikada kaptan Ertaç Taşkıran’dan geldi. Bu sonuçla Türk Ocağı ilk puanlarını  toplarken China Bazaar Gençlik Gücü de 3 da kaldı.

OCAK ÇALKALANIYOR: Türk Ocağı’nda, geçtiğimiz sezonun Gol Kralı Remzi Betmezoğlu’nun babası  Fikret Betmezoğlu ile Ertaç Taşkıran arasında yaşanan sosyal medya diyaloglarının ardından Remzi’nin kadro dışı kalmasıyla bazı oyuncular da antrenmanlara katılmamıştı. Yaşananların ardından kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmasa da, kulüp başkanı Ogün Güntem’in de istifa ettiği camiada sıkıntılı süreçler yaşanıyor.

—————————————————-

 

GOL DÜELLOSU CİHANGİR’İN: 2-3: AKSA Süper Lig’in 3’üncü haftasında Göçmenköy ile Cihangir  Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Gol düellosuna sahne olan maçta 3 puanın sahibi 3-2’lik skorla Cihangir oldu.  Cihangir’e galibiyeti getiren golleri 10. dakikada Muhittin Tümbül, 16. dakikada Ali Öztürk ve 48. Mikail Sivri kaydetti. Göçmenköy’ün gollerini 52. Dakikada penaltıdan Musa Şanlıer ve 66. dakikada Mikail Sivri kendi kalesine attı. Cihangir sezonun ilk galibiyetini alarak puanını 5’e yükseltti. Göçmenköy 4 puanda kaldı.

 

————————————-

 

RENKTAŞLARIN GALİBİ MESARYA: 2-0: AKSA Süper Lig’in 3’üncü haftasında ligin iki sarı kırmızılı ekibi Mesarya ile Yonpaş Dumlupınar, Hasan Onalt Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmayı kazanan ekip 2-0’lık skorla ev sahibi ekip Mesarya oldu. Mücadeleye hızlı başlayan Mesarya 16’ncı dakikada kazandığı penaltı atışını Mustafa Yaşınses gole çevirdi ve ilk devre 1-0 sonuçlandı. İkinci devrede Mesarya 46’ncı dakikada bir penaltı daha kazandı ve yine Mustafa Yaşınses penaltıyı gole çevirdi ve maçın skorunu belirledi. Mesarya, Yonpaş Dumlupınar’ı 2-0 ile geçerken puanını 7 yaparak averajla haftayı ikinci sırada kapadı. Yonpaş Dumlupınar ise 4 puanda kaldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu