KıbrısManşet

Türk Sen Dome Hotel’i hedef aldı

Kıbrıs Türk İşçi Sendikası Genel Başkanı Arslan Bıçaklı tarafından Dome Hotel'i hedef alan bir basın açıklaması yapıldı

Kıbrıs Türk İşçi Sendikası Genel Başkanı Arslan Bıçaklı tarafından Dome Hotel’i hedef alan bir basın açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada otel çalışanlarına karşı hasmane uygulamalar olduğu belirtilirken, bu durum eleştirildi.
Türk Sen’in basın açıklamasının tamamı şu şekilde:
“BASIN AÇIKLAMASI
VAKIFLAR İDARESİ YÖNETİMİNİN DOME HOTEL ÇALIŞANLARINA KARŞI HASMANE UYGULAMALARI DEVAM EDİYOR.
Yıllarca Vakıflar idaresine bağlı Hotelleri doğru dürüst yönetemeyen ve sürekli olarak zora sokan sonrada Hoteller kar etmez diyerek yandaşlarına peşkeş çeken beceriksiz Yöneticiler,Ayni çerçevede yıllarca Dome Hoteli’de çalıştırmayıp milyarlarca lira zarara sokan sonrada yandaşlarına peşkeş çekmek isteyen Yöneticilere karşı direnen ve Bu Toplumun gözbebeklerinden biri olan Dome Hotele sahip çıkan Dome Hotel çalışanlarına Teşekkür edip destek verilmesi yerine Vakıflar idaresi Yönetimi sürekli olarak Hasmane davranışlarla köstek olmaktadır.
Vakıflar idaresine bağlı bütün kirada olan mülklerine Pandemi nedeniyle kira indirimi yapan Vakıflar Yönetimi pandemiden esas etkilenen Dome Hotele bu indirim yapılmamıştır. Bu da yetmezmiş gibi şimdide Dome Hotel çalışanlarının kurmuş oldukları işletme LTD’in hesaplarına mahkeme kararı ile el koyarak işletmeyi zora sokmaya çalışıyorlar.
Ancak Vakıflar İdaresi Yöneticileri bilmelidir ki Dome Hotel çalışanları yanlız değildir.TÜRK-SEN her zaman olduğu gibi bugünde maddi ve manevi olarak çalışanların yanında durarak her türlü yasal mücadeleyi verecektir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu