KıbrısManşetTürkiye

“Türkiye ile birlikte ezberleri bozmaya devam edeceğiz”

Başbakan Ersan Saner, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Başbakan Ersan Saner, TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Saner, Kıbrıs konusunda Anavatan Türkiye’nin tam desteği ile proaktif bir politika izlemeye, ezberleri bozmaya devam edeceklerini kaydetti.

“Birlikte, yapılamaz denilenleri yaparak, başararak bugünlere geldik yine birlikte başaracak, kalkınmış bir KKTC’nin dünyada hak ettiği yeri almasını mutlaka sağlayacağız… ” diyen Saner’in paylaşımının tamamı şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, KKTC’nin ekonomik kalkınması, kendi ayakları üzerinde durması için başlattığımız projelerle diğer çalışmaları ele almak, değerlendirmemiz için yeninden ülkemize bir çalışma ziyareti gerçekleştirmektedir. Sayın TC Cumhurbaşkanı ile önce 20 Temmuz’da açılmasını planladığımız, Lefkoşa kuzey çevre yolunda incelemelerde bulunduk. Daha sonra birlikte Bafra ve Yeni Erenköy köylerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik onları dinledik, onlarla sohbet ettik.

Vatandaşlarımıza çalışmalarımız , hedeflerimiz hakkında bilgiler verdik. Karpaz için alt yapı ve kalkınma çabalarımız artarak devam edecektir. Bugün öğle saatlerinde ise Sayın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı ile birlikte insanlığın hizmetine sunmakta kararlı olduğumuz Maraş’ta devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Kıbrıs konusunda Anavatan Türkiye’nin tam desteği ile proaktif bir politika izlemeye, ezberleri bozmaya devam edeceğiz…Birlikte, yapılamaz denilenleri yaparak, başararak bugünlere geldik yine birlikte başaracak, kalkınmış bir KKTC’nin dünyada hak ettiği yeri almasını mutlaka sağlayacağız… “

Diğer Haberler

Başa dön tuşu