DünyaEkonomiGenelManşetTürkiye

Türkiye uçuşlarını farklı Akdeniz destinasyonlarına kaydırıyor

Daha önce Türkiye uçuşlarını 2021 yaz sezonuna kadar askıya aldığını duyuran Rus havayolu firması S7 Airlines, Güney Kıbrıs ve Hırvatistan uçuş programını genişlettiğini açıkladı.

Rusya’nın Türkiye uçuşlarını 1 Haziran’a kadar askıya alma kararının ardından Rus havayolu firması S7 Airlines, Türkiye uçuşlarını 2021 yaz sezonuna kadar askıya aldığını duyurmuştu.

Bu kararın ardından Mayıs ayının sonuna gelinmesine rağmen Türkiye uçuşlarının başlangıç tarihinin belirsizliğini koruması nedeniyle S7 Airlines; Akdeniz’in farklı destinasyonlarına yönelik uçuş programını genişlettiğini duyurdu.
Rus havayolu firması ilk olarak Güney Kıbrıs uçuş programını genişlettiğini duyurmasının ardından; Hırvatistan’a yönelik uçuşlarını da arttırdığını açıkladı.

S7 AIRLINES GÜNEY KIBRIS UÇUŞ AĞINA 4 NOKTAYI DAHA EKLEDİ

S7 Airlines, 2021 yaz sezonu için Güney Kıbrıs uçuş ağına Rusya’nın Krasnodar, Samara, Kazan ve Yekaterinburg kentlerini de eklediğini duyurdu.

S7 Airlines, Rusya’nın Krasnodar, Samara, Kazan ve Yekaterinburg kentlerinden gerçekleştireceği Güney Kıbrıs uçuşlarına 16 Haziran’dan itibaren başlayacak. Rus havayolu firması haftanın bir günü bu destinasyonlardan Larnaca’ya uçuş gerçekleştirecek.

HIRVATİSTAN PROGRAMINI DA GENİŞLETTİ

Rus havayolu firması, 2021 yaz sezonu için Hırvatistan uçuş programını da internet sitesi üzerinden açıkladı. Buna göre S7 Airlines, Moskova’dan Split ve Zadar’a uçacak.

Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan Cuma günleri gerçekleştirilecek Split uçuşları 25 Haziran’dan itibaren başlayacak.

Zadar uçuşları ise yine Moskova Domodedovo Havalimanı’ndan Cumartesi günleri gerçekleştirilecek ve 26 Haziran’dan itibaren başlayacak.

S7 Airlines, şu an için Moskova’dan Hırvatistan’ın Pula kentine uçuş gerçekleştiriyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu