KıbrısManşet

TVF Pro Beach Tour 7. Zafer Kupası Etabı tamamlandı

Lefkoşa Beach Volley Arena’da 3 gün süren müsabakalara voleybol severler büyük ilgi gösterirken, organizasyon coşku ve heyecan içinde geçti.

 

3 GÜN, BÜYÜK İLGİ, COŞKU VE HEYECAN: Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında, gençlik ve spor alanlarında mevcut iş birliğinin geliştirilmesi, proje ve faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla imzalanan “Gençlik ve Spor alanında İş birliği Protokolü” çerçevesinde uluslararası katılıma açık şekilde ülkemizde düzenlenen TVF Pro Beach Tour 7. Zafer Kupası Etabı tamamlandı. Lefkoşa Beach Volley Arena’da 3 gün süren müsabakalara voleybol severler büyük ilgi gösterirken, organizasyon coşku ve heyecan içinde geçti.

 

MERVE ŞAMPİYON, OSMAN-UMUT ÜÇÜNCÜ: Plaj ve kar voleybolundaki gururumuz Merve Çelebi ile partneri Bahanur Gökalp, kadınlar finalinde Türkiye’den rakipleri İlknur Melis-Hatice Can Tonbul’u 2-0 mağlup ederek şampiyonluklarına bir yenisi daha eklediler. Erkekler finalinde ise iki Türkiye ekibi karşılaşırken genç yetenekler Sacit Kurt-Batuhan Kuru ikilisi, tecrübeli isimler Murat Giginoğlu-Nuri Şahin’i zorlu ve çekişmeli geçen maçta 2-1 mağlup etti ve şampiyonluğa ulaştı. Kadınlarda üçüncülüğü Ukrayna’dan Kseniia Mazur-Anna Kalchenko ikilisi elde ederken, ülkemizin başarılı voleybolcuları Osman Çetintaş-Umut Aksular ikilisi de erkeklerde üçüncü olarak kürsüye çıktı ve yüzümüzü güldürdü.

 

10.000 EURO PARA ÖDÜLÜ DAĞITILDI: Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa, madalya ve ödül çekleri takdim edildi. Üçüncülere 700 Euro, ikincilere 1.000 Euro ve birincilere 1.500 Euro olmak üzere toplamda 10.000 Euro parasal ödül dağıtıldı. Kadınlar ve erkeklerde şampiyonlara ödülleri KKTC Voleybol Federasyonu (KKTCVF) Başkanı Enver Kaya ve Türkiye Voleybol Federerasyonu (TVF) Yönetim Kurulu üyesi Metin Mengüç tarafından, kadınlar ikincisine ödülleri KKTCVF Asbaşkanı Hasan Zabitoğlu, erkekler ikincisine ödülleri KKTCVF Dış ilişkiler Sorumlusu Buran Atakan, kadınlar üçüncüsüne ödülleri TVF Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci ve Eski KKTC Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Atilla Mahmutoğlu, erkekler üçüncüsüne ödülleri KKTC Mili Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç ve TC Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam tarafından verildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu