KıbrısManşet

U15 Erkekler ve Kızlar Ferdi Klasman müsabakaları Cumartesi günü gerçekleşti

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu geçtiğimiz haftasonu organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu geçtiğimiz haftasonu organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi.

 

YENİ SEZON ÇOKTAN BAŞLADI, KİMİSİ DAHA GEÇEN SEZONDA: Kimi federasyonlar bir sürü Ali Cengiz Oyunları içinde daha geçmiş sezonu tamamlayamazken, 2022-2023 sezonuna çoktan merhaba diyen Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu geçtiğimiz haftasonu organizasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Federasyon tarafından düzenlenen U15 Erkekler ve Kızlar Ferdi Klasman müsabakaları 10 Eylül Cumartesi günü federasyon salonunda gerçekleşti. Yoğun katılımın olduğu müsabakalar oldukça zevkli ve keyifli geçerken, sporseverler de organizasyona yoğun ilgi gösterdi.

 

ŞAMPİYONLARA KUPALARI KOÇ’TAN: Orginzasyonu, KKTC Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç ile TC Gençlik ve Spor Bakanlığı KKTC Koordinatörü Mithat Tekçam da yerinde takip etti. Turunvba sonunda düzenlenen ödül töreninde erkeklerde şampiyon olan Tuğra Soyer ve kızlarda şampiyonluğa ulaşan Liva Çevik’e kupalarını KKTC MOK Başkanı Dursun Koç takdim etti.

 

KOÇ; “GENÇLERİMİZE DESTEK VERECEĞİZ”: Müsabakaları yerinde takip eden KKTC Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Dursun Koç, ödül töreni öncesinde konuşma yaptı. Organizasyona katkı koyan herkese teşekkür eden Koç, “Çok güzel müsabakalar izledik. Birbirinden yetenekli gençlerimiz bizleri mutlu ediyor. Milli Olimpiyat Komitesi olarak genç sporcularımızın yurt dışında yarışabilmeleri adına elimizden gelen desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Dereceye girenler şöyle:

 

Erkekler

1.Tuğra Soyer (Bekiroğulları MTAYD)

2.Toprak Öztürk (ARUCAD Anka S.D)

3.Ali İleri (ARUCAD Anka S.D)

4.Bertuğ İlgililer (Bekiroğulları MTAYD)

 

Kızlar

1.Liva Çevik (GAÜ)

2.Aren Bıyıklı (Gençlik Gücü)

3.Özüm Özel (GAÜ)

4.Ecem Önder (ARUCAD Anka S.D)

Diğer Haberler

Başa dön tuşu