FutbolKıbrısManşetSpor

U16 Ligi’nde şampiyon TŞ Dumlupınar

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ASBUZU U16 Ligi finalinde Küçük Kaymaklı ile Tremeşeli Holding Dumlupınar önceki akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi

FİNALDE KAYMAKLI-DUMLUPINAR KARŞILAŞTI:
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ASBUZU U16 Ligi finalinde Küçük Kaymaklı ile Tremeşeli Holding Dumlupınar önceki akşam Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ligin şampiyonu Tremeşeli Holding Dumlupınar oldu.

İLK DEVRE DE DUMLUPINAR ÜSTÜNLÜĞÜ:
TŞ Dumlupınar 24. dakikada Ali’nin golüyle öne geçerken 35. dakikada Devran skoru 2-0’a getirdi ve ilk devre bu sonuçla tamamlandı. 32. dakikada Küçük Kaymaklı’da Arkan kırmızı kart gördü ve yeşil siyahlılar maça 10 kişi devam etmek zorunda kaldı.

EKSİK KAYMAKLI GERİDEN GELDİ YAKALADI:
Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynayan ve 2 farklı geride olan Kaymaklı, 50. dakikada Arcan’ın golüyle farkı bire indirirken 80+2. dakikada Ali Can skoru 2-2’ye getiren golü kaydetti ve normal süre 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

ŞAMPİYONU SERİ PENALTI ATIŞLARI BELİRLEDİ:
Şampiyon seri penaltı atışları ile belirlendi. Büyük heyecana sahne olan penaltılarda Tremeşeli Holding Dumlupınar, rakibi Küçük Kaymaklı’ya penaltılarda 5-4 üstünlük sağlerken finali 7-6 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.

Fotoğraflar: Cemil GARİP – Necmi USAL

Diğer Haberler

Başa dön tuşu