GenelKıbrısManşetSiyaset

UBP Kurultayı sona erdi

Başbakan Ünal Üstel tek aday olduğu 13’üncü olağanüstü Ulusal Birlik Partisi (UBP) kurultayı az önce sona erdi

Başbakan Ünal Üstel tek aday olduğu 13’üncü olağanüstü Ulusal Birlik Partisi (UBP) kurultayı az önce sona erdi

UBP’NİN YENİ GENEL BAŞKANI ÜNAL ÜSTEL OLDU

Başbakan Ünal Üstel tek aday olduğu 13’üncü olağanüstü Ulusal Birlik Partisi (UBP) kurultayında UBP Genel Başkan’ı ilan edildi. Nisap sağlanamadığı için bir saat gecikmeli başlayan UBP kurultayında Üstel, divan tarafından Genel Başkan ilan edildi. Konuşmaların gerçekleştiği kurultayda, ‘Birlik’ mesajı verildi.

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, kurultayda bir konuşma gerçekleştirdi. Hasipoğlu, olağanüstü kurultay yaptıkları için eleştiriler aldıklarını söyleyerek, “Eleştirilere en güzel cevabı bu kalabalıkla sizler veriyorsunuz” dedi.

TATAR: SÜREKLİ LAF SOKUŞTURMA KABUL ETMEM

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kurultayda olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu söyledi. “UBP her zaman Kıbrıs Türk halkının varlığı için mücadele eden yürekli insanlarım partisidir” diyen Tatar, Anayasa’ya göre tarafsız olduğunu ama gönlünün nerede olduğunu bilindiğini kaydetti. Kendisine saldırılar yapıldığını dile getiren Tatar, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde benden çok altında oy alan bir kişinin bir kişinin sürekli laf sokuşturmasını kabul etmem” dedi.

ÜSTEL: ELİMDEN GELEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİM

Divan tarafından Genel Başkan ilan edilmesinin ardından kürsüye çıkarak teşekkürlerini ileten Üstel “Sizlere layık olmak için ekip arkadaşlarımla, yol arkadaşımla, siz değerli üyelerimizle bu yolu yürüyeceğiz, elimden gelen çabayı göstereceğim” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu