KıbrısManşet

UBP Milletvekili Yasemin Öztürk: “Tek dertleri, seçim tarihinin belirlenmesi”

İçerisinde bulunulan pandemi döneminde muhalefetin, zor şartlar altında oluşturulmuş olan hükümete hiçbir şekilde destek olmadığını dile getiren Öztürk, "hep eleştiri, iyi yapılan şeyler bile takdir edilmiyor" dedi.

Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Yasemin Öztürk, ad-hoc komite tartışmaları ile ilgili ADA TV’de açıklamalarda bulundu.

“Bizim komitedeki sayımızın tüzüğe göre dört olması gerekir.” diyen Öztürk,  Üç hükümet üç muhalefetin olduğu bir komitede karar alınamayacağı ve yapılan tüm toplantıların da boşa kürek çekmek anlamına geleceğini belirtti.

İçerisinde bulunulan pandemi döneminde muhalefetin, zor şartlar altında oluşturulmuş olan hükümete hiçbir şekilde destek olmadığını dile getiren Öztürk, “hep eleştiri, iyi yapılan şeyler bile takdir edilmiyor” dedi.

Öztürk’ün konu ile ilgili açıklamaları şu şekilde:

“Oyun yaptılar. Çünkü muhalefet şuan gidişat sıkıntılı nasıl olsa biz bundan, bu kaos ortamından yararlanabiliriz mantığı güttü.  Böyle bir dönemde büyük bir özveri ve fedakarlık yapmak lazımdı hükümete gelmek için, biz bunu yaptık. Hükümet kurulalı daha az bir zaman geçmişken bile hep eleştirildik. Öneri getirilmedi.  Danışma Kurulu’nu toplamaya çalıştı Meclis Başkanı maalesef ki toplanamadı. Danışma kurulu’nda herhangi bir karar alınamadı. Konu Cumhuriyet Meclis’ine geldi.  3’e 3 durumda zaten hiçbir şekilde karar alınamaz, boşa kürek çekmiş sayılırsınız. Muhalefet ülkenin durumunu önemsemiyor. Tek dertleri seçim tarihinin belirlenmesi”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu