Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

UBP Parti Meclisi Sucuoğlu’na ‘yetki’ verdi

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Parti Meclisi, oy birliğiyle Genel Başkan Faiz Sucuoğlu’na hükümeti kurma yetkisi verdi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Parti Meclisi, oy birliğiyle Genel Başkan Faiz Sucuoğlu’na hükümeti kurma yetkisi verdi.

UBP PM’nin YDÜ Kütüphanesi’ndeki toplantısı bir buçuk saat sürdü.

Toplantının ardından UBP Genel Başkanı ve Başbakan Faiz Sucuoğlu alınan kararı açıkladı.

Cumhurbaşkanı’nın istifa kararını almasına şaşırdığını kaydeden Sucuoğlu, “Şaşırmadım dersem yalan olur, beklemiyordum” yorumunu yaptı.

Yarın 13.30’da Genel Sekreter Oğuzhan Hasipoğlu ile birlikte Cumhurbaşkanlığı’nda görüşmeye katılacaklarını söyleyen Sucuoğlu,  “Önümüzdeki süreci de yarından sonra değerlendireceğiz” dedi.

“Atun’a her koşulda sahip çıkıp desteklemeye devam edeceğiz, o da bizim içimizden çıkan bir arkadaşımızdır”

Yapılan Parti Meclisi toplantısında, UBP içinde demokratik şekilde, herkesin düşüncesini söylediğini, demokrasi zenginliği görüldüğünü belirten Sucuoğlu, “Sunat Atun’un kabineden alınması kararını  eleştiren de destekleyen de oldu.  Atun’a her koşulda sahip çıkıp desteklemeye devam edeceğiz, o da bizim içimizden çıkan bir arkadaşımızdır.” şeklinde konuştu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu