KıbrısManşetSiyaset

UBP yetkili kurullarını topluyor

UBP Grubu ve Merkez Yürütme Kurulu bugün Cumhuriyet Meclisi'nde saat 11.00’de toplanacak. Toplantıların ardından da Parti Meclisinin toplanması bekleniyor

Demokratik Parti (DP) ve Yeniden Doğuş Partisi’nin (YDP) bugün gerçekleştirilmesi planlanan güven oylaması öncesinde hükümetten dün gece saatlerinde çekilmesinin ardından Ulusal Birlik Partisi’nde (UBP) kritik görüşmeler gerçekleştiriliyor.

UBP Grubu ve Merkez Yürütme Kurulu bugün Cumhuriyet Meclisi’nde saat 11.00’de toplanacak.

Toplantıların ardından da Parti Meclisinin toplanması bekleniyor.

OLAĞANÜSTÜ MECLİS GENEL KURULU DA İPTAL EDİLDİ

UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, yaptığı açıklamada, MYK’da hükümeti kurma görevinin Cumhurbaşkanı’na iadesinin de görüşüleceğini açıkladı.

Hasipoğlu, Cumhuriyet Meclisi’nin bugün güvenoyu gündemiyle gerçekleştirilmesi planlanan olağanüstü toplantısının da yapılmayacağını söyledi.

SUCUOĞLU: TÜM İHTİMALLER DEĞERLENDİRİLECEK

Başbakan- UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu bugün toplanacak UBP MYK’sında “tüm ihtimallerin değerlendirileceğini” açıkladı.

Sucuoğlu, UBP MYK’sında son kararın verileceğini söyledi. “Hükümeti kurma görevini iade de dahil tüm ihtimalleri MYK’da konuşacağız” diyen Sucuoğlu topu UBP yönetimine attı.

“YDP ve DP ile yeniden bir görüşme gündemde mi?” sorusunu yanıtsız bırakan Sucuoğlu “Şu anda hiçbir şey belli değil o nedenle net konuşamıyorum” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu