KıbrısManşet

UBP’li Hüseyin Çavuş Kelle’den Özersay’a: “Herhâlde canın şiş kebap çekiyor..!”

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay'ın siyasi krize yönelik eleştirilerine katıldığı bir TV programında cevap veren Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekili Hüseyin Çavuş Kelle, "Herhalde Kudret Hocanın Mart ayında herhâlde canı şiş kebap çekiyor" dedi.

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay’ın siyasi krize yönelik eleştirilerine katıldığı bir TV programında cevap veren Ulusal Birlik Partisi (UBP) milletvekili Hüseyin Çavuş Kelle, “Herhalde Kudret Hocanın Mart ayında herhâlde canı şiş kebap çekiyor” dedi.

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, kişisel sosyal medya hesabından hükümetin istifasını değerlendirerek, “Ersin bey geçen defa Bakanlar Kurulu belirlenirken sütten ağzı yandığından Sunat beyin görevden alınmasını onaylayamaz. O nedenle hükümetin istifasını onaylar, hükümeti kurma görevini yeniden Faiz beye verir, Faiz bey yeni kabine listesine Sunat beyi koymaz böylece SUNAT BEYİ GÖREVDEN ALMADAN SUNAT BEYİ GÖREVDEN ALMIŞ OLUR…” değerlendirmelerini reddeden Kelle, “Kudret hocanın yönetim şeklinde böyle bir usul olabilir ancak UBP’de böyle bir şey yoktur” açıklaması ile karşılık verdi.

AÇIKLAMANIN TAMAMI ŞU ŞEKİLDE:

“Genel Başkanımız vatandaş içinden gelen ve vatandaş gibi konuşur. Her yerde de böyledir… Büyük bir şeffaflıkla Başbakan gerekli açıklamaları yaptı. Kudret hocanın yönetim şeklinde böyle bir usul olabilir ancak UBP’de böyle bir şey yoktur. Başbakan tavrını net bir şekilde ortaya koymuştur. Bu noktada bir sıkıntı varsa partimle görüşüp, istifamı sunarım da demiştir. Herkes Genel Başkanımızın arkasında durmuştur. Kudret Hocanın Mart ayında herhâlde canı şiş kebap çekiyor…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu