KıbrısManşetSiyaset

UBP’nin ara seçimdeki adayı Ali Başman

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstel, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve (PM) toplantısında 25 Haziran'da yapılacak ara seçimde adaylarının İş İnsani Ali Başman olduğunu açıkladı.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Parti Meclisi (PM), aday belirleme ve tüzük değişikliği gündemi ile toplandı.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Ünal Üstal 25 Haziran’da yapılacak ara seçimde adaylarının İş İnsani Ali Başman olduğunu açıkladı.

UBP Genel Başkanı Başbakan Ünal Üstel toplantıda yaptığı konuşmasında ara seçime gidilmesinin anayasa gereği zorunlu ifade ederek Milletvekili adayının oy birliği ile Ali Başman olduğunu açıkladı.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan Üstel: “Cumhuriyet Meclisi’nde boşalan koltuğu doldurmak için 25 Haziran’da ara seçime gidilecek. Anayasa gereği bunu yapmak zorundayız. Normalde 6 ay olan yasaklar 1 aya indirildi. Parti Meclisi’nde oy birliği ile isim onaylandı. Bu isim Ali Başman olmuştur” dedi.

“Tek başıma yapabileceğim şeyler sınırlıdır hep birlikte güçlüyüz”

UBP Milletvekili adayı Ali Başman: “Öncelikle beni bu göreve layık gördüğü için sayın Başkan’a teşekkür ediyorum. Sayın Başkan bana “sen başarılı bir iş adamısın seni bizimle görmek isterim” dedikten sonra bir şeyler başarabileceğimi hissettim. Benim tek başıma yapabileceğim şeyler sınırlıdır, hep birlikte güçlüyüz, hep birlikte başaracağız” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu