GenelKıbrısManşetSağlık

Uçaner: Onun hayata tutunması bizim için tarif edilemez bir mutluluk 

Acil Durum Pandemi Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Uçaner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 27 gündür yoğun bakımda tedavi gören ve 20 güne yakın entübe olan hastanın bugün servise çıktığının haberini paylaştı. 

Acil Durum Pandemi Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Uçaner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile 27 gündür yoğun bakımda tedavi gören ve 20 güne yakın entübe olan 67 yaşındaki Erol Çulluoğlu’nun bugün servise çıktığının haberini paylaştı. 

Dr. Erol Uçaner, “Neye mi mutlu oluyoruz?” ifadesi ile başladığı paylaşımında, 27 gün yoğun bakımda tedavi gören Güzelyurtlu Erol Çulluoğlu’nun servise çıktığını bildirirken, zor tedavi süreci gören hastanın hayata tutunmasının onlara ve Güzelyurt için tarif edilemeyecek bir mutluluk olduğunu belirtti. 

Uçaner, diğer hastaların da yoğun bakım sürecinin en kısa zamanda tamamlanarak, normal servise alınmasını umarken, doktor, hemşire ve yardımcı personele ‘Elinize sağlık’ dedi. 

Acil Pandemi Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Uçaner’in paylaşımı şu şekilde: 

Çift doz aşılı olan Erol Çulluoğlu, 24 Temmuz’dan beridir yoğun bakım bölümünde yüksek akımlı oksijen tedavisi görüyordu. 

Erol Çulluoğlu, aslen Larnakalı olan ve Güzelyurt’a yıllarca muhtar olarak hizmet veren kardeşi Cahit Çulluoğlu ile birlikte koronavirüse yakalanmış ancak Cahit Çulluoğlu 6 Ağustos’ta koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu