KıbrısManşet

Uçaner: Sevindirici olan şu ki hiçbir temaslım yok

Acil Durum Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Uçaner, Covid-19 olduğuna dair çıkan haberler üzerine Gıynık Gazetesi’ne yaptığı açıklamada bu sabah yapılan hızlı antijen test sonucunun pozitif çıktığını belirterek, PCR doğrulama testinin sonucunu beklediklerini açıkladı.

Pazartesi günü PCR testinin negatif çıktığını dün yapılan hızlı test sonucunun da negatif çıktığını bugün ise uyandığı zaman baş ağrısı, terleme ve halsizlik hissetmesi nedeniyle bugün bir kez daha hızlı test yaptırdığını ve sonucunun pozitif çıktığını ifade eden Uçaner, “Sevindirici olan şu ki hiçbir temaslım yok. Vakalardaki yoğunluk nedeniyle klinikteki tüm hastalarımı ve ameliyatlarımı bayram sonrasına ertelemiştim. Ayrıca rutin olarak test yaptırdığımız için takibini yapmak daha mümkün. Tomografi çekildi, doktorlar muayene etti, herhangi bir sorun yok. PCR sonucunun çıkmasının ardından detaylı açıklamada yapacağım” dedi.
Uçaner, hiçbir pozitif vaka ile temaslı olmadığını dile getirirken kendisinin de herhangi bir temaslısı olmadığının da altını çizdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu