KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Uğurcan ÇELİK’in cansız bedenine ulaşıldı

Polisten verilen bilgiye göre, Saat 17.50 sıralarında bulunan cansız bedenin, balık tutmak için Mersin kıyılarından denize açılan ve alabora olan teknedeki Uğurcan ÇELİK'e ait olduğu açıklandı

Polisten verilen bilgiye göre, Saat 17.50 sıralarında bulunan cansız bedenin, balık tutmak için Mersin kıyılarından denize açılan ve alabora olan teknedeki Uğurcan ÇELİK’e ait olduğu açıklandı.
Polis Basın Subaylığının resmi açıklaması:
“27 Temmuz 2023 tarihinde alınan ihbar kapsamında Sahil Güvenlik Komutanlığınca görevlendirilen KKTCSG-110 bot tarafından 1 kazazede canlı olarak tespit edilmiş ve kazazede bota alınarak kurtarılmıştır.
Söz konusu faaliyetin devamı kapsamında 28 Temmuz 2023 tarihinde günün aydınlanması ile beraber  KKTCSG-03, KKTCSG-105 ve KKTCSG-110 botları kendilerine tahsis edilen sahalarda Arama Kurtarma faaliyetlerine başlamışlardır.
Arama Kurtarma faaliyetine devam eden KKTCSG-105 Bot tarafından kayıp olan ve Uğurcan ÇELİK olduğu değerlendirilen kazazede 28 Temmuz 2023 tarihinde saat 17.50’de Esentepe açıklarında ölü olarak tespit edilmiştir.
KKTCSG-110 Bot kazazedeyi denizden alarak Girne Limanı’na intikale geçmiştir.
112 sağlık ekiplerince kazazedenin ölü olduğunun teyit edilmesi üzerine Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube ekiplerine teslim edilmiştir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu