Diğer SporlarKıbrısManşetSporToplum

UKÜ şampiyonluğa yakın!

Hentbol 18 Kızlar Ligi’nde final serisi heyecanı başladı. İki maç üzerinden oynanacak finalin ilk ayağında UKÜ, Şahlan’ı 35-21 mağlup ederek şampiyonluğa göz kırptı.

Hentbol 18 Kızlar Ligi’nde final serisi heyecanı başladı. İki maç üzerinden oynanacak finalin ilk ayağında UKÜ, Şahlan’ı 35-21 mağlup ederek şampiyonluğa göz kırptı.

KIZLARDA FİNAL, ERKEKLERDE YARI FİNAL HEYECANI

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen 2021-2022 sezonu U18 liglerinde sona geliniyor. U18 Kızlar Ligi’nde Uluslarası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) ile Şahlan Spor arasındaki final serisinin ilk maçı dün oynanırken U18 Erkekler Ligi’nde de UKÜ’nün finaldeki rakibinin belirleneceği Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ileYükseliş arasındaki yarı final mücadelesinin ilk ayağı dün yapıldı.

UKÜ KZILARI ŞAMPİYONLUĞA GÖZ KIRPTI

U18 Kızlar Ligi’nde UKÜ ile Şahlan arasında iki maç üzerinden oynanacak olan final serisinin ilk heyecanı dün akşam yaşandı. Rakibi Şahlan karşısında ilk devreyi 15-10 önde kapatan UKÜ maçı da 35-21 kazanarak serinin ikinci maçı öncesinde büyük bir avantaj sağladı ve adeta şampiyonluğa göz kırptı. Karşılaşmada UKÜ oyuncusu Nisan kaydettiği 10 golle farklı galibiyetin mimarlarından oldu.

YDÜ FİNAL BİLETİ İÇİN AVANTAJ YAKALADI

U18 Erkekler Ligi’nde ise final serisinde UKÜ’nün rakibi olabilmek için YDÜ ile Yükseliş arasındaki yarı final serisinin ilk maçı dün yapıldı.  İlk devresini rakibi Yükseliş karşısında 15-12 önde kapatan YDÜ karşılaşmayı 38-24’lük skorla galip kapadı ve ikinci maç öncesinde 6 gollük bir avantajı cebine koydu. YDÜ’de Deran attığı 12 golle ön plana çıkan isim oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu