KıbrısManşet

Ülke genelinde oy verme işlemleri devam ediyor

Ülke genelinde oy kullanma işlemleri devam ederken Kıbrıslı Türk Siyasetçi Ali Çetin Amcaoğlu, Gıynık Web TV mikrofonlarına seçim hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ülke genelinde oy kullanma işlemleri devam ederken Kıbrıslı Türk Siyasetçi Ali Çetin Amcaoğlu, Gıynık Web TV mikrofonlarına seçim hakkında değerlendirmelerde bulundu. Çok sakin ve sönük geçen bir seçim havası olduğuna dikkat çeken Ali Çetin Amcaoğlu, “Propaganda sürecinde boykot çağrıları yapan ve ‘Sandığa gitsem bir şey değişmeyecek’ düşüncesinde olanları düşündüğümüzde sandıklarda yoğunluk olmaması normal” ifadelerine yer verdi.

%60 civarında katılım olmasını beklediğini sözlerine ekleyen Amcaoğlu, propaganda sürecinde istenmeyen olayların yaşanmadığının güzel bir gelişme olduğunu söyledi.

“Hem parti hem de ülke nezdinde Başbakan ve UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu’nun %60 civarında kurultayda oy toplaması güven sağladı” diyen Amcaoğlu, “Halk içerisinde saygın birisi olan Sucuoğlu, parti içinde de güven sağladı. Umarım oluşan güven duygusu bu şekilde devam eder” şeklinde konuştu.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu