KıbrısManşetToplum

Ülkede infiale neden olan Rus cinayetine ilişkin polis yeni emarelere ulaştı

Girne Karakum bölgesinde 27 Kasım tarihinde tadilat halindeki dükkân içinde boğularak öldürülen 40 yaşındaki Rus vatandaşı Mikhail Kamyshanov’un öldürülmesine ilişkin sır perdesi henüz aralanmadı

DEVRİM DEMİR

Girne Karakum bölgesinde 27 Kasım tarihinde tadilat halindeki dükkân içinde boğularak öldürülen 40 yaşındaki Rus vatandaşı Mikhail Kamyshanov’un öldürülmesine ilişkin sır perdesi henüz aralanmadı.

Cinayetin hemen ardından tutuklanan biri kadın üç Ukrayna vatandaşının poliste tutukluluk hali devam ederken, polis öldürülen Mikhail Kamyshanov’un çalınan para dolu çantasına henüz ulaşamadı.

Kamyshanov’i elleri ile boğarak öldüren zanlı Sergei Mykhailichenko’nun polise verdiği ilk beyanda “böyle olsun istemezdim öldürmek istemedim” dediği belirtildi.

GIYNIK GAZETESİ’NİN polise yakın güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilerde çanta içinden ayrılan yüklü miktarda paranın bir kısmını bir Rus vatandaşının evinde buldu.

Kayıp çanta ve içinde geriye kalan paralarla ilgili zanlıların konuşmadığı öğrenilirken, paraları saklaması için zanlılara yardım eden Rus vatandaşının da sorgulandığı öğrenildi.

Cinayete ilişkin tutuklanan zanlılar Sergei Mykhailichenko, Andrei Volkovskii ve Katerina Kotenko ‘Adam öldürme’ suçlaması ile yarın yeniden ek tutukluluk talebi ile Girne Kaza Mahkemesine çıkarılacak.

ÖLDÜRÜLEN RUS EVİNDE DUDAK UÇUKLATAN PARA BULUNDU…
Öte yandan yine GIYNIK Gazetesinin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilerde boğularak öldürülen Rus vatandaşı Mikhail Rus vatandaşı Mikhail Kamyshanov’un evinde yüklü miktarda nakit para bulundu.

Polis bulunan paralara ilişkin soruşturmasını sürdürürken, Mali Şube ekiplerinin de soruşturmaya dahil edildiği öğrenildi.

Cinayete kurban giden Rus vatandaşı Mikhail Kamyshanov’un KKTC’ye Nisan-Mayıs aylarında geldiği ve burada ev satın aldığı elde edilen bilgiler arasında.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu