GenelKıbrısManşet

Ülkede yaşanan polisiye olaylar

KKTC'de yaşanan polisiye gelişmeler Polis Basın Subaylığı'nın raporlarına yansıdı

 

Bostancı’da bir evde çıkan yangında bazı eşyalar zarar gördü

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, dün saat 15.30 sıralarında, Bostancı’da, Türkmen Sokak’ta Mehmet Portakalcı’ya ait evin yatak odasında yangın çıktı.

Yangında, 2 şilte, yorgan, battaniye ve yatağın ahşap kısımları yanarken, çıkan ısıdan 3 pencere camı kırıldı ve duvarlar islendi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

 

Evinde yığın haline getirdiği giysilerin üzerine yanıcı madde döküp ateşleyerek yangına sebep olan kişi tutuklandı

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, bu sabah saat 06.00 sıralarında D.T.(E-57) Girne’de kaldığı evin salon odasında, yığın haline getirdiği giysilerin üzerine yanıcı madde döküp ateşleyerek giysileri yaktı. Çıkan yangında ev içerisinde bulunan klima iç ünitesi, koltuk ve muhtelif eşyalar yanarken, D.T. tutuklandı.

 

Girne’de bir restoranda unutulan el çantasından nakit para çalınması ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada bir kişi tutuklandı

Polis Basın Subaylığından yapılan açıklamaya göre, 1 Aralık’ta Girne’de bir restoranda unutulan el çantasından 2 bin 275 TL nakit para çalınması  ile ilgili yürütülen ileri soruşturmada zanlı olarak görülen H.D.(K-23) tutuklandı.

 

Öte yandan, 1 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında İskele’de elektrik direkleri üzerinde bulunan elektrik kablolarının kesilip hasara uğratıldıktan sonra çalınması olayları ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada ise meselede zanlı olarak görülen H.E.(E-35) tutuklandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu