GenelKıbrısManşetSpor

Ülkemizde Amerikalı yıldız Chris Forsberg heyecanı yaşandı

Ülkemizde Amerika’nın Pro Drift Şampiyonası Formula Drift de 3 şampiyonluğu bulunan Amerikalı yıldız Chris Forsberg heyecanı yaşandı.

CHRİS FORSBERG COŞKUSU YAŞANDI

Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumunun (KKTOK) organize ettiği drift şov önceki gün Cemsa Karting pistinde yapıldı. Drift şovun özel konuğu ise KKTOK ile EMSO’nun davetlisi olarak ülkemize gelen 2004 yılından itibaren Amerika Formula Drift Şampiyonası’nda mücadele eden, 3 şampiyonluk rekorunu paylaşan ve Formula Drift tarihinin en çok podyum finişi alan Amerikalı pilot Chris Forsberg di.  Forsberg’in ülkemize gelişi motor sporları severlerde büyük heyecan yarattı.

PİLOTLARLA BİRARAYA GELDİ, DRİFT ŞOVU İZLEDİ

Chris Forsberg, önceki gün Cemsa Karting’de gerçekleşen drift şov öncesinde pilotlarımızla bir araya gelerek sohbet etti ve drift araçlarını da yakından inceledi. Forsberg özellikle Avrupa şampiyonasına hazırlanan NEU Drift Team Pilotu Enver Haskasap ile drift aracı ve Avrupa yarışları hakkında görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra ülkemizin en iyi drift pilotlarının lastikleri adeta yakarak, kalabalık davetli topluluğuna adrenalin dolu dakikalar yaşattığı anları Chris Forsberg de canlı izledi ancak kendisi gelecek hafta yarışı olduğu için araç sürmedi.

ÜLKEMİZDE OLMAKTAN ÇOK MUTLU OLDU

Sosyal medyada 500 binin üzerinde takipçisi bulunan Dünya yıldızı drift şovun ardından seyircileri selamlayarak imza ve hediyeler dağıttı. Seyirciler Forsberg’e büyük bir ilgi gösterirken kendisi de yaptığı açıklamada ülkemizde bulunmaktan ve insanların sevgi gösterisinden büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Forsberg ayrıca dün gece 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürk Stadı’nda oynanan Şöhretler Karması maçında da forma giiyerek ülkemized bulunduğu anları sosyal medya hespalarnıdan paylaşarak ülke tanıtımına önemli katkıda bulundu.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu