KıbrısManşetPolisiye – Adli

Ülkenin tanınan dövmecisi Tabipler Birliği’ne dava açtı

Geçtiğimiz ay tutukluluğuyla gündeme gelen ve suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakılan, ülkenin tanınan dövmecilerinden Aykut Güçveren, Tabipler Birliği'ne dava açtığını sosyal medya hesabından duyurdu. Güçveren paylaşımında, "Hayırlı uğurlu olsun. Yaptıklarım size yapacaklarımın teminatıdır" ifadelerini kullandı.

Ülkenin tanınan dövmecilerinden Aykut Güçveren, Tabipler Birliği’ne dava açtı. Geçtiğimiz ay, “Vahim Zarar, Tabipler Birliği Yasasına Aykırı Hareket ve İhmalkâr Eylemde Bulunmak” suçlarından tutukluluğuyla gündeme gelen ve suçsuz olduğu anlaşılınca serbest bırakılan Güçveren, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tabipler Birliği’ne dava açtığını duyurdu.
Güçveren’in sosyal medya paylaşımı şöyle:
“Evvettttt adalet için ilk davamızı Tabipler Birliğine açtık. Davacı: Aykut Güçveren, Davalı: Tabipler Birliği ve Yönetim Kurulu. Hayırlı uğurlu olsun. Yaptıklarım size yapacaklarımın teminatıdır”

Ne olmuştu?

Aykut Güçveren, “Aykut Tattoo” isimli iş yerinde, müşteri olarak gelen G.A’nın sağ el bileği üzerinde bulunan dövmeyi silmek için tabip olmadığı ve yetkisi olmadığı halde hekim gibi Q-Switch marka lazer cihazı ile işlem yaptığı ve Tabipler Birliği Yasasına aykırı harekette bulunduğunu iddiasıyla 4 Mart 2024 tarihinde tutuklanmış, cihazın Sağlık Bakanlığı’nın onayıyla ithal edildiği ve tıbbi olmadığı tespit edilince serbest bırakılmıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu