GenelKıbrısManşetSporToplum

Ülker Lefkoşa Maratonu Kayıtları Başladı: “Şampiyonlar İçin Söz Verdik”

Ülker Lefkoşa Maratonu, 22 Ekim Pazar günü "Şampiyonlar İçin Söz Verdik" sloganıyla gerçekleştirilecek

Lefkoşa Türk Belediyesi’nin 2008’de ilkini düzenlediği ve Lefkoşa’nın sportif anlamda markası haline de gelen Lefkoşa Maratonu bu yıl da her yaştan binlerce kişiyi sporun ve dayanışmanın başkenti olan Lefkoşa’da buluşturacak.

GELİR ŞAMPİYON MELEKLER EĞİTİM KAMPÜSÜ İÇİN KULLANILACAK

Şehrin ruhunu hareketlendirirken her yıl toplumsal bir ihtiyacın karşılanmasına da imkân sağlayan maraton bu yıl “Şampiyonlar İçin Söz Verdik” sloganıyla düzenleniyor. Maratondan elde edilecek şampiyonlarımızın adlarını yaşatacak Şampiyon Melekler Eğitim Kampüsü’nü ülkeye kazandırmak koşuluyor.

KAYITLAR 08.30-16.00 SAATLERİ ARASI LTB BİNASI ÖNÜNDE DEVAM EDİYOR

Ülker Lefkoşa Maratonu için kayıtlar hafta içi her gün 08.30-16 saatleri ve Cumartesi 09.00-13.00 saatleri arasında LTB binası önünde yapılıyor.

ONLİNE KAYIT

Maratona www.lefkosamaratonu.com resmi web sitesinden de 21 km, 10 km ve 4 km kategorileri için hızlı ve kolayca kayıtlar yapılabiliyor.

SPORCU VE KATILIMCILARIN SAĞLIĞI İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINDI

Gerek 10 ve 21 km koşularına katılacak atlet ve sporcular için gerekse 4 km halk koşusuna katılacak yurttaşların organizasyonu sorunsuz bir şekilde tamamlamaları için gerekli tüm hazırlıklar yapıldı. Bu kapsamda trafik düzenlemeleri için Polis Genel Müdürlüğü ile LTB Trafik Şubesi iş birliği ve koordinasyon içerisinde çalışacak. Yarış güzergahlarının kurulacak su ve sünger istasyonlarında koşucuların vücuttaki su kaybına ve ısınmaya önlem olarak su ve sünger dağıtımı yapılacak.

Maraton boyunca acil durumlar için, Elite Hospital’dan gelecek olan tam teşekküllü bir ambulans hazır bulundurulacak.

Ayrıca Kıbrıs Türk Fizyoterapistler Derneği üyesi 10 fizyoterapist, maraton esnasında ve sonrasında koruyucu fizyoterapi yöntemleri ve sakatlıklar olması durumunda spor fizyopterapisti uygulaması için hazır bulunacak.

 

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu