KıbrısManşet

Üniversitelerin sosyal medya hesaplarında ifşa edildi

Üniversite otobüsünde 23 yaşındaki bir kıza cinsel saldırıda bulunan Ahmet Bilgili isimli şahıs 25 Eylül 2018 yılında otobüste suçüstü yakalanarak polise teslim edilmişti.

Üniversite otobüsünde 23 yaşındaki bir kıza cinsel saldırıda bulunan Ahmet Bilgili isimli şahıs 25 Eylül 2018 yılında otobüste suçüstü yakalanarak polise teslim edilmişti. 3 ayı geçmemek üzere cezaevinde hükümsüz tutuklu yargılandıktan sonra serbest bırakılan kişi aynı suçları işlemeye devam ediyor.

Yakın Doğu Üniversitesi ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi otobüslerinde taciz suçu işlediğini itiraf eden öğrenciler polise gitmediği için Ahmet Bilgili elini kolunu sallayarak ülkede dilediğini yapabiliyor.

Üniversitelerin sosyal medya hesaplarında ifşa edilen bu kişi öğrencileri gerek elle taciz gerek ise takip ederek aslında büyük bir suç işliyor. Öğrencileri bakışları ile dahi korkutan bu sapık yüzünden öğrenciler servisten indikten sonra ya yollarını değiştiriyor ya da sürekli arkalarına bakıp kendilerini takip ediyor mu diye kontrol etmek zorunda kalıyor.

Ülkemizde günden güne artış gösteren taciz tecavüz haberleri sonrasında böyle bir şahısın elini kolunu sallayarak dışarıda gezmesi ile büyük bir kayıp. Sessiz kalmayı tercih eden bu kişilerin korkularından fırsat bilen saplantılı kişi için daha kan canı yakacak?

Diğer Haberler

Başa dön tuşu