DünyaMagazinManşet

Ünlü Fransız aktör Alain Delon’un evinde 72 silah ve binlerce mermi bulundu

Fransız polisi, ünlü aktör Alain Delon'un evinde 72 silah ve 3 binden fazla mermi bulunduğunu açıkladı. Polis, silah ve mermilere el koydu

Fransız polisi, ünlü aktör Alain Delon’un evinde 72 silah ve 3 binden fazla mermi bulunduğunu açıkladı. Polis, silah ve mermilere el koydu.

Delon’un başkent Paris’in yaklaşık 135 kilometre güneyindeki Douchy-Montcorbon’daki evinde bir de atış poligonu bulundu. Savcılar, Delon’un silah ruhsatının olmadığını açıkladı.

Salı günkü arama, mahkeme tarafından gönderilen bir yetkilinin Delon’un evindeki bir silah farkı etmesi ve hakimi uyarması üzerine yapıldı.

88 yaşındaki oyuncu, Fransız sinemasının altın çağının yıldızıydı ve Samuray (1967) ve Borsalino (1970) gibi unutulmaz filmlerde rol almıştı.

Delon’un sağlığı, 2019’da felç geçirmesi sonrası son yıllarda kötü durumdaydı. Fransız medyasına göre, Delon’un açıklanmayan başka bir ciddi rahatsızlığı daha söz konusu.

Delon’un ailesindeki anlaşmazlıklar da, Fransa’da son dönemde manşetlerde yer alıyordu.

Ünlü aktörün 3 çocuğu birbirlerine karşı bir dizi hakaret, suçlama ve gizli kaydın basına yansıdığı bir yasal mücadele içerisinde.

Son yasal süreç ise Delon’un tedavisiyle ilgiliydi ve geçen ay mahkeme onaylı bir doktor onu muayene etti ancak vardığı sonuçlara çocukları karşı çıktı.

Delon kamuoyu önüne son kez 2019 Cannes Film Festivali’nde çıkmış, ünlü aktöre Fahri Altın Palmiye Ödülü verilmişti.

Delon Eylül 2019’da arkadaşı ve film yıldızı Jean-Paul Belmondo’nun Paris’teki cenazesine katılmıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu