DünyaGenelMagazinManşet

Ünlü manken Gigi Hadid uyuşturucudan gözaltına alındı

Ünlü manken Gigi Hadid'in geçen haftalarda tatil için gittiği Cayman Adaları'nda uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındığı açıklandı.

Ünlü manken Gigi Hadid’in geçen haftalarda tatil için gittiği Cayman Adaları’nda uyuşturucu bulundurmaktan gözaltına alındığı açıklandı.

ABD’li ünlü manken Gigi Hadid’in bu ayın başında Cayman Adaları’nda kısa süreliğine gözaltına alındığı ortaya çıktı…

Magazin medyasında yer alan haberlerde 28 yaşındaki Hadid’in 10 Temmuz’da arkadaşıyla birlikte özel jetiyle Cayman Adaları’na gittiği fakat gümrükte yapılan incelemeler sırasında bavulunda uyuşturucu madde bulunduğu için gözaltına alındığı belirtildi.

Hadid’in sözcüsü genç mankenin uyuşturucu maddesini yasal yollarla “tıbbi kullanım” amacıyla New York’tan satın aldığını belirtti. Hadid’in para cezası ödediğini de açıkladı. Cayman Adaları’nda 2017’den beri tıbbi amaçlı uyuşturucu kullanımının yasal olduğu belirtilirken, “Hadid’in sicili temiz ve adadaki tatilinin geri kalanını güzel geçirdi” ifadesini kullandı.

Her iki isim 1200 dolar ceza öderken, Hadid de bugün bir açıklama yaptı. Hadid, “Sonu iyi biten her şey iyidir” yorumunu yaparak tatil pozlarını paylaştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu