MagazinManşetTürkiye

Ünlü oyuncu Şekip Taşpınar yoğun bakıma kaldırıldı!

"Kurtlar Vadisi Pusu", "Beyaz Gelincik", "Behzat Ç", "Karadayı", "Cesur Yürek", "Arıza", "Kanunsuz Topraklar" gibi birçok projede rol alan 54 yaşındaki oyuncu Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

“Kurtlar Vadisi Pusu”, “Beyaz Gelincik”, “Behzat Ç”, “Karadayı”, “Cesur Yürek”, “Arıza”, “Kanunsuz Topraklar” gibi birçok projede rol alan 54 yaşındaki oyuncu Şekip Taşpınar, alkol zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre alkol zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılan Taşpınar’ın durumunun kritik olduğu, Muğla’da Sıtkı Koçman Hastanesi’nde yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Oyuncunun menajeri Temmuz Karikutal yaptığı paylaşımda “Ah be Şekip abi… O yoğun bakımdan sapasağlam çıkacağına inanıyorum. Hadi biz mutlu et ve Aramıza dön… Yok öyle erken gitmek… Daha yapacak çok işlerimiz var” ifadelerini kullandı.

EŞİ DUA İSTEDİ
Oyuncunun eşi Berna Özdemir Taşpınar da Instagram hesabından ünlü isimle ilgili yapılan her paylaşımı yayınlayarak tüm sevenlerinden dua istedi. Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki rolüyle tanınan 54 yaşındaki oyuncu, Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçılarındandır.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu