MagazinManşet

Ünlü oyuncunun keyifli ve fit hali dikkat çekti

'Sen Çal Kapımı' dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel, hafta sonu için ablası Gamze Erçel’le tekne kiraladı..

 

Hande Erçel ve ablası Gamze Erçel, arkadaş grubuyla kiraladıkları lüks gulet teknede görüntülendi. Erçel, Orak Adası’na demirledikleri tekneden denize girdi.

Erçel’in, denizden çıkıp merdivenlerdeyken ablasının kendisini yıkamasıyla ortaya renkli görüntüler çıktı. Daha sonra bikini değiştiren Erçel’in fit görüntüsü dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla beğeni toplayan güzel oyuncu, son olarak leopar desenli mayosuyla çekilen bir kareyi paylaştı. Instagram’da 22.6 milyon takipçisi bulunan Hande Erçel’in pozuna kısa sürede 1.7 milyon beğeni ve binlerce yorum geldi.

Hande Erçel (27), geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kerem Bürsin’in (34) doğum gününü sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla kutlamıştı. Güzel oyuncu, “Sana sahip olduğum için çok şanslıyım” notunu yazdığı ve binlerce beğeni alan gönderisi hakkında, “İçimden geldi, paylaştım” yorumunda bulundu.

Basın mensuplarının “Birbirinize şanslı geldiğinizi düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine Kerem Bürsin, “Kesinlikle” cevabını verdi.

Erçel, geçtiğimiz günlerde gazetecilerin Kerem Bürsin’in “Hande ile olduğum için çok şanslıyım” sözlerini hatırlatması üzerine utancını gizleyememişti.

Sevgilisinin sözlerine ünlü oyuncu, “Ben de şanslıyım, o da şanslı, ikimiz de şanslıyız“ karşılığını vermişti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu