EkonomiKıbrısManşetToplum

Üreticilere avantajlı kart

Creditwest Bank ve Seracılar Birliği arasında iş birliği protokolü imzalandı

Creditwest Bank ve Seracılar Birliği arasında iş birliği protokolü imzalandı.

 

EMEK KART VE TARIM KREDİSİ
Seracılar Birliği ile Creditwest Bank arasında üretim süreçlerini destekleyen iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle, birlik üyeleri tarafından üretilen sera ürünleri için, uygun koşullar içeren Emek Kart ve tarım kredisi imkânları sağlanacak. Anlaşma Seracılar Birliği Başkanı Veli Bayır ve Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer arasında imzalandı. Toplantıda Çiftçiler Birliği Başkanı Mehmet Nizam, Creditwest Bank Genel Müdür Yardımcısı Eliz Ulusoy, Seracılar Birliği Üyelerinden Hüda Safel ve Ticari Pazarlama Yönetmeni Serap Dönmez de hazır bulundu.

KESİNTİSİZ FİNANSMAN HİZMETLERİ
Yapılan açıklamada, Creditwest Bank’ın kesintisiz hizmet anlayışıyla, üreticinin her daim yanında olmayı ve toplumun finansal ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedeflediği vurgulanarak, Emek Kart ile yapılan alışverişler için 4 ay sonra faizsiz ödeme imkânı ile bir yıllık taksitlendirme imkânı sunulduğu anlatıldı. Herhangi bir kart aidatı ödemeyecek olan Emek Kart sahibi üreticiler, anlaşmalı tüm satış noktalarından yapacakları mazot, gübre, tohumluk arpa, hayvan yemi, fide, tarım aletleri ve ekipmanları, zirai ilaç vb. alımlarında 12 aya kadar taksitlendirme imkanına sahip oluyor.

KRİZDEN TARIMLA ÇIKILIR
Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer, son 20 yıldır çıkan krizlerde tarım konusunda kendini idame ettiren ülkelerin krizlerden çok daha kolay bir şekilde çıktığını anlattı. Zaheer, KKTC’de doğru politikalar ve doğru finans yöntemleriyle üretimin artırılarak tarım ürünlerinin kolaylıkla satış ve pazarlamasının yapılabileceğini söyledi. Son 7 yıldır tarım sektörüne yönelik faaliyetlerini artırdıklarını hatırlatan Zaheer, “Üreticiler ile yaptığımız temaslar doğrultusunda onların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik ürün ve hizmetler geliştiriyoruz” dedi. Seracılar Birliği Başkanı Bayır da üretimin yeterli olmasının çok önemli olduğuna vurgu yaparak, başından itibaren büyük destek sağlayan Creditwest Bank’a ve çalışanlara teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu