KıbrısManşet

USARGames 2023’ün kazananı Akdeniz Karpaz Üniversitesi oldu

13 üniversitenin Akut ekiplerinin yarıştığı “USARGames 2023 Üniversiteler Arama-Kurtarma Oyunları”nda Akdeniz Karpaz Üniversitesi 1. oldu.

Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi’ne üye üniversitelerin arama kurtarma kulübü öğrencileri arasında gerçekleştirilen “USARGames 2023 Üniversiteler Arama Kurtarma Tatbikatları”nın kazanı Akdeniz Karpaz Üniversitesi oldu.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi, “USARGames 2023 Üniversiteler Arama-Kurtarma Oyunları’nı 13 takımı geride bırakarak şampiyon oldu.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada takımlarının, zorlu mücadelelerden ve yoğun antrenmanlardan sonra, en iyi takımlar arasından sıyrılarak şampiyonluğu elde ettiği ifade edildi.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada: “Bu büyük başarıya imza atan AKÜN Takımı’nın tüm üyelerini tebrik ediyoruz. Takımımız, sadece üniversitemiz için değil, ülkemiz için de büyük bir gurur kaynağıdır. Bu zafer, üniversitemizin kalitesini ve başarılarını bir kez daha kanıtladı. Bu yarışmada mücadele eden tüm diğer üniversiteleri de bu başarıları için tebrik ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Akdeniz Karpaz Üniversitesi takımına, şampiyonluk kupası Cumhurbaşkanı Ersin Tatar tarafından taktim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu