Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Üstel: Şampiyon Melekler’imize sözümüz var, adalet tecelli edene kadar hep birlikte Adıyaman’da olacağız

Başbakan Ünal Üstel, Şampiyon Melekler'e sözleri olduğunu, adalet tecelli edene kadar hep birlikte Adıyaman’da olacaklarını söyledi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Başbakan Ünal Üstel, Şampiyon Melekler’e sözleri olduğunu, adalet tecelli edene kadar hep birlikte Adıyaman’da olacaklarını söyledi.

Adıyaman Grand İsias Otel’in yıkılmasında kusuru bulunan kamu görevlilerinin duruşmasını izlemek için Adıyaman’da bulunan Başbakan Ünal Üstel, mahkeme öncesinde basına açıklama yaptı.

Davayı izlemek izin KKTC olarak yeniden Adıyaman’da olduklarını söyleyen Başbakan Üstel, 6 Şubat depreminde Türkiye’de 60 binin üzerinde insan öldüğünü, bu depremde Kıbrıs Türk halkının da evlatlarını, Şampiyon Melekler’i kaybettiğini anımsattı.

O günden bu yana, adalet arayışlarının devam ettiğini vurgulayan Başbakan Üstel, “Şampiyon Melekler’imize sözümüz var, adalet tecelli edene kadar hep birlikte Adıyaman’da olacağız.” dedi.

Üstel, KKTC’de yaşayan halkın gözünün kulağının Adıyaman’da olduğunu söyledi.

Bugün Adıyaman’da kamu görevlilerinin üçüncü duruşmasının yapılacağına işaret eden Başbakan Üstel, “Suç işleyenlerinin tümünün hesap vermesini istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin adaletine güveniyoruz. Mücadelemiz devam edecek.” dedi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu