KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Üstel test sonuçlarını bekliyor

Girne Dr. Akçiçek Hastanesi Başhekimi Doktor Ceyhun Birinci'nin temaslısı olması nedeniyle pandemi otelinde gözlem altında tutulan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ünal Üstel, test sonuçlarının bu akşam çıkacağını belirtti

PCR testi pozitif çıkan Girne Dr. Akçiçek Hastanesi Başhekimi Doktor Ceyhun Birinci’nin temaslısı olması nedeniyle pandemi otelinde gözlem altında tutulan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ünal Üstel, test sonuçlarının bu akşam çıkacağını belirtti.

GIYNIK’a konuşan Üstel, sağlık durumunun iyi olduğunu ve herhangi bir semptom gözükmediğini belirtti.  Sürecin sıkıntılı olduğunu da aktaran Üstel, “Kolay bir süre içerisinde değiliz. Geldiğimiz noktada hem kendimizi hem de halkımızı korumak için karantina şarttır. Pandemi otelinde bekliyoruz. Bir iki gün sonra yine bir test yapılacak inşallah pozitif olmadan çıkacağız” ifadelerine yer verdi.

Pandemi otelindeki şartlarına da değinen Üstel “Bir odanın içinde kapalı olmak, dışarı çıkamamak sıkıntılı bir süreç ancak burada bizlere iyi bakılıyor. Kahvaltımız ve yemeklerimiz iyi. İnşallah bu günleri halkımız olarak geride bırakıp Covid’i yeneceğiz” dedi ve yeniden Covid-19 bulaşını önlemek adına alınması gereken kuralları hatırlattı. Üstel, “Herkesin temizliğe sosyal mesafeye ve maskeye daha çok önem vermesi gerekiyor.  Ülkede bulaşın önüne ancak bu şekilde geçebiliriz” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu