GenelKıbrısManşetSiyaset

Üstel: UBP’yi eleştirirken aynaya bakınız

Başbakan Ünal Üstel tek aday olduğu 13’üncü olağanüstü Ulusal Birlik Partisi (UBP) kurultayında UBP Genel Başkan’ı ilan edildi.

Başbakan Ünal Üstel tek aday olduğu 13’üncü olağanüstü Ulusal Birlik Partisi (UBP) kurultayında UBP Genel Başkan’ı ilan edildi.

DEVRİM DEMİR

Divan tarafından Genel Başkan ilan edilmesinin ardından kürsüye çıkarak teşekkürlerini ileten Üstel “Sizlere layık olmak için ekip arkadaşlarımla, yol arkadaşımla, siz değerli üyelerimizle bu yolu yürüyeceğiz, elimden gelen çabayı göstereceğim” dedi.

Tabana seslenen Üstel, partisine birlik çağrısı yaparak yeni dönemde en büyük hedeflere yürüyerek büyük zaferler kazanacaklarını ifade etti.
Yerel seçimlerin UBP için çok önemli olduğunun altını çizen Üstel, “Çok önemli bir seçim arifesindeyiz, yerel seçimler UBP için çok önemlidir. UBP bu seçimlerden galip çıkacak yeni bir döneme imza atacağız geçmişteki dargınlıkları bir kenara koyup kenetlenelim. Bir olacağız birlikte olacağız başka türlü başaramayız yarından sonra yerel seçimlerdeki adaylarımızı nasıl belirleyeceğiz ortaya koyacağız yerel seçimlerden zaferle çıkacağız. Kazanacağız kazanırken birlikte olacağız davamız birdir yolumuz birdir bu seçimleri kazanacağız” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu