KıbrısManşetSiyaset

Üstel’den Taçoy’a sert çıkış: “Sen kimsin ki ilk turdan yüzde 50 oy alacaksın?

UBP Milletvekili ve Genel Başkan adayı Dt. Ünal Üstel, UBP Genel Başkanlık seçiminin hemen öncesinde Taçoy’un ilk turdan kazanacağına ilişkin söylemlere tepki vererek, “sen kimsin ki dün geldiğin partide ilk turdan yüzde 50 oy alacaksın?” şeklinde konuştu

GIYNIK ÖZEL – EMEL DOĞAN

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili ve Genel Başkan adayı Dt. Ünal Üstel, GIYNIK Web TV’de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

UBP Milletvekili ve Genel Başkan adayı Üstel, UBP Genel Başkanlık seçiminin hemen öncesinde Taçoy’un ilk turdan kazanacağına ilişkin söylemlere tepki gösterdi.

İlk turdan seçimin biteceğini söyleyenlere yönelik Üstel, “bunu söyleyen arkadaşımız, diğer kardeşlerini hırpalayıp üzüyor. Başka bir tabir kullanacaktım ama terbiyem müsaade etmez” şeklinde konuştu.

“Ben eski bir politikacıyım ve uzun süre her makamda bulunduğum için büyük bir kitlem var” ifadelerine yer veren Üstel, “Benim gibi, Nazım Çavuşoğlu, Faiz Sucuoğlu ve Dursun Oğuz arkadaşımın da bir kitlesi vardır. Onun için sen kimsin ki dün geldiğin partide ilk turdan yüzde 50 oy alacaksın? Bunu UBP tabanı bilir ve bu bilinçle sandığa gelecek. Bu sandıktan çıktıktan sonra tüm arkadaşlarım aynı değerdedir ve hepsine başarılar dilerim” dedi.

“Dargınlık küskünlük siyasette olmaz” diyen UBP Genel Başkan adayı ve Milletvekili Ünal Üstel şöyle devam etti:

“Pandemiyi de göz önünde bulundurarak bir kurultay yaşıyoruz. Ben inanıyorum ki halkımız burada sandığa gelip bir adayı seçecek. Bunu seçerken de ben, UBP üyelerinin beni seçeceğinden hiçbir endişem yoktur. Zaten geriye gittiğimizde görürsünüz ki haksız yere görevden alındım.”

“MİLLETVEKİLLİĞİNDEN DE GENEL BAŞKANLIKTAN DA İSTİFA EDERİM”

“Ben haksız yere görevden alındım diye partime küsecek değilim. Bazı arkadaşlarıma burukluğum tabi ki var. Hala daha jet krizinden dolayı herhangi bir rapor çıkmadı. Eğer benimle ilgili bir suç ortaklığı görülürse çıksınlar da açıklasınlar. Propaganda yapmak yerine bildikleri varsa çıkıp açıklasınlar. Ben de suçluysam milletvekilliğinden de genel başkanlıktan da istifa ederim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu