DünyaGenelManşet

Uyuduğu yastığın altından 7 metrelik yılan çıktı

Kaliforniya'da yaşayan bir adam, yastığının altındaki yükseltiyi merak edip kaldırınca 7 metrelik bir yılanla karşılaştı. Kendisine saldıran yılandan zor bela kurtulan ama hayatının şokunu yaşayan adamın tek şansı ise, yılanın zehirsiz olmasıydı

Kaliforniya’da yaşayan bir adam, yastığının altındaki yükseltiyi merak edip kaldırınca 7 metrelik bir yılanla karşılaştı. Kendisine saldıran yılandan zor bela kurtulan ama hayatının şokunu yaşayan adamın tek şansı ise, yılanın zehirsiz olmasıydı

.Amerika Birleşik Devletleri’nde yılanlarla ilgili videolar hazırlayan Alex Trejo,bir ihbar üzerine gittiği evdeki çekimin detaylarını anlattı. Koltukta uyuma hazırlığında olan bir vatandaşın, 7 metrelik dev yılanla karşılaştığını belirten Trejo, şans eseri yılanın zehirli olmadığını dile getirdi.

“ABD’YE ÖZGÜ BİR YILAN DEĞİL”

Yılana ait görüntüleri Facebook hesabı üzerinden paylaşan Trejo, evdeki yılanın ABD’ye özgü bir yılan türü olmadığını belirterek, asıl bu nedenle şaşırdıklarını söyledi.

GÖMLEĞİNE SALDIRDI

Trejo, yılanı evden çıkarmak adına büyük çaba sarf ettiklerini, yılanın cildinde değil ancak gömleğinde hasar bıraktığını belirtti. Veterinere götürülen yılanın solunum yolu tedavisine alındığı ve sahibinin arandığı öğrenildi.

Evde kafasını koyduğu yastığın altından 7 metrelik yılan çıkan adam korkudan tir tir titredi

Diğer Haberler

Başa dön tuşu