Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetPolisiye – Adli

Uyuşturucu tacirine 3 buçuk yıl hapis cezası

200 gram ağırlığında uyuşturucu ithal eden Dalenten Edume Ejabe, yargılandığı Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

200 gram ağırlığında uyuşturucu ithal eden Dalenten Edume Ejabe, yargılandığı Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 3 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesini oluşturan Başkan Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Vedia Berkut Barkın ve Yargıç Murat Soytaç’ın oluşturduğu heyetin oy birliği ile vermiş olduğu kararı Yargıç Barkın açıkladı. Barkın, sanığın işledikleri suçun ciddiyet ve yaygınlığının altını çizdi. Barkın, sanığın konu uyuşturucuyu ithal etmesi ve askıda benzeri bir davasının oluşunu sanığın aleyhine değerlendirdiklerini belirtti. Barkın, sanığın mahkûm olduğu suçun uzun süreli hapis cezası öngören, kamuya zarar veren suçlardan olduğunu belirterek, caydırıcı cezalar verilmesinin önemine değindi.

Yargıç Barkın, sanığın bu tür suçlara ciddi caydırıcı ceza verilmesi gerektiğini belirterek lehine ve aleyhine olan olguları değerlendirerek sanığı işlemiş olduğu suçlardan ötürü 3 yıl 6 ay  hapis cezası ile cezalandırdıklarını açıkladı.

(Kamalı Haber)

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu