Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Üzerinde tütünle karıştırılmış uyuşturucu madde bulunan zanlıya ek tutukluluk

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

(Kamalı Haber) – Lefkoşa’da Cumhurbaşkanlığı Sarayı bölgesinde şüpheli hareketleri üzerine yapılan üst aramasında üzerinde içerisinde uyuşturucu madde olduğu düşünülen sarma sigara bulunarak tutuklanan zanlı Pouya BORJI dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Emre Yel olayla ilgili bulguları aktardı. Yel 28 Haziran 2023 tarihinde saat 23.50 raddelerinde Lefkoşa’da Salehattin Sonat Sokak üzerinde zanlı Pouya BORJI
tasarrufunda içerisinde tütün ile karışık hintkeneveri türü uyuşturucu olduğuna inanılan ucu yanık sarma sigara bulanarak emare olarak alındığını belirtti.

Polis zanlının suç üstü tutuklandığını ve akabinde gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini ancak teyit ve tekzip edilmesi gerektiğini, emare alınan sigaranın tahlile gönderileceğini bu bağlamda soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlının ilk etapta 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Meltem Dündar zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu